» » Підписано угоду про освітнє партнерство

Підписано угоду про освітнє партнерство

Дата: 23-06-2023, 15:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося підписання угоди про освітнє партнерство між Західноукраїнським національним університетом та Департаментом соціального захисту населення Тернопільської обласної військової адміністрації.

Директорка Департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА Оксана Смолій та ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий домовилися про налагодження двосторонньої співпраці у науковій сфері, розвиток міжнародних, освітніх та інформаційних напрямів, проведення спільних прикладних досліджень, організацію конференцій, вебінарів, тренінгів, реалізацію грантів, міжнародних проєктів і програм, надання взаємних дорадчих і консультаційних послуг, налагодження та реалізацію програм академічної мобільності студентів, проходження практики, а також стажування та підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Сторони погодили, що співробітництво та науково-практичне консультування буде координувати кафедра психології та соціальної роботи соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ. Відрадно, що директорка Департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА Оксана Смолій є колишньою випускницею класичного університету Тернополя. У 2006 році вона успішно закінчила навчання за спеціальністю «Соціальна робота».

Сподіваємося, що співпраця буде тривалою і взаємовигідною, а тандем фундаментальної науки і практики незабаром принесе обом сторонам ресурсні переваги та додаткові інструментальні важелі досягнення поставлених цілей на шляху розбудови нашого регіону, становлення інституцій громадянського суспільства та наближення спільної перемоги.

Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо запропонувати нові шляхи розв’язання важливих соціальних проблем, сприяти розвитку соціальної інфраструктури та забезпечити підготовку висококваліфікованих фахівців, які ефективно працюватимуть із врахуванням сучасних вітчизняних реалій та передових міжнародних стандартів.