» » Зустріч із представниками компанії «Q-nomy»

Зустріч із представниками компанії «Q-nomy»

Дата: 26-06-2023, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулася зустріч проректорки з науково-педагогічної діяльності Оксани Десятнюк, проректора з  питань соціально-економічного розвитку Василя Булавинця, начальниці відділу інформації та зв’язків з громадськістю Олени Васильків, відповідального секретаря приймальної комісії ЗУНУ Антона Шевчука, директора студентського містечка ЗУНУ Всеволода Обертаса, начальника відділу цифрової трансформації Назара Іваніцкого із представниками компанії «Q-nomy», які розробляють, та впроваджують програмні рішення, допомагають організаціям оптимізувати якість обслуговування клієнтів у своїх філіях чи магазинах.

«Q-nomy»  - організація, яка наслідує процес аналізу вимог, специфікації програмного забезпечення, розробки та доставки, які забезпечують повне задоволення потреб клієнта у кожному проєкті.

Оксана Миронівна, спілкуючись із колегами, сказала: «У сучасному світі технології розвиваються, сфера освіти діджиталізується й адаптовується до нових реалій. Цифровізація у Західноукраїнському національному університеті – це один із основних напрямів роботи, адже нам важливо впроваджувати новітні методи, розробляти та розвивавати інновації в університеті. Тому переконана, що співпраця із компанією «Q-nomy» - це нові можливості для колективу Західноукраїнського національного університету!»

Компанія «Q-nomy» надає колективу ЗУНУ безкоштовний доступ до програмного забезпечення для реалізації електронної черги у приймальній комісій для вступників та електронної черги на поселення у студентські гуртожитки на 1-2 місяці.

Також представники «Q-nomy» зазначили, що компанія «Prestigoo» погодилася передати фізичний борд для офлайн реєстрації у черзі.