» » Вітаємо випускників Школи польського та європейського права!

Вітаємо випускників Школи польського та європейського права!

Дата: 30-06-2023, 11:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбувся комплексний підсумковий іспит у Школі польського та європейського права - це спільний проєкт Західноукраїнського національного університету та Ягеллонського університету.

Упродовж 2022-2023 року слухачі мали можливість вивчити польську юридичну мову (термінологію), взяти участь у лекційних та практичних заняттях із різноманітних галузей польського та європейського права.

Серед тематичних курсів було договірне право Польщі та ЄС, вплив європейського права на польське цивільне право, правове регулювання банкрутства, надзвичайне провадження у Верховному суді у польському цивільному процесі, податкове право Польщі, засади функціонування судової влади та адвокатури у Польщі, конституційна юстиція, спадкове право Польщі та ЄС, європейське приватне право, кримінальне право Польщі, практика Суду Справедливості ЄС у сфері авторського права, адміністративно-процесуальне право Польщі.

Заняття у цьогорічній програмі Школи проводили викладачі факультету права і адміністрації Ягеллонського університету, Варшавського університету, Вроцлавського університету, Оснабрюцього університету, адвокати-практики, медіатори, судді Верховного суду Польщі, Конституційного суду Польщі та Вищого адміністративного суду Польщі.

За результатами проведеного іспиту усі студенти, які успішного його склали отримають диплом, а найкращі випускники - стипендію та можливість проходження стажувань в адвокатських обʼєднаннях Польщі, участі у Варшавській Літній Школі.

Вітаємо випускників Школи польського та європейського права із завершенням річної програми. Бажаємо вам наснаги й віри у власні сили!