» » Нагородження переможців кіберспортивного турніру

Нагородження переможців кіберспортивного турніру

Дата: 5-07-2023, 15:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 19 по 25 червня у Західноукраїнському національному університеті відбувався кіберспортивний онлайн-турнір з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive (формат 5х5) серед студентів Західноукраїнського національного університету.

Організатори турніру – студентське містечко ЗУНУ. Спонсором виступила компанія 2EGaming.

Голова вченої ради Андрій Крисоватий нагородив юнаків грамотами , технікою та комплектуючими до комп’ютерів. Ці призи допоможуть хлопцям вдосконалювати свої вміння, адже здобувши перемогу в університетських змаганнях юнаки довели, що готові брати участь у турнірах національного, а згодом і міжнародного рівня!

Андрій Ігорович зазначив:

«Турнір показав, що ви сильні. Ви відважилися і разом з тим ви показали всім, що ви можете перемагати. Я бажаю вам в житті завжди здобувати перемоги.

Молодість завжди буде в тренді, а ми - як педагоги, завжди повинні розуміти вас, молодих людей, і підтримувати ваші тренди. Життя - це постійні зміни. Той, хто живе тільки вчорашнім днем, може пропустити майбутнє. От для мене, це є кредо життя.

Для мене честь, що саме я вас вітаю як переможців. Тому ми від адміністрації нашого закладу вищої освіти, студентського містечка Західноукраїнського національного університету вітаємо вас й бажаємо не зупинятися на досягнутому».


За результатами турніру 1 місце здобула команда «HASHIRA». Переможці отримали комп'ютерні корпуси 2E Gaming Spero G2052.
Серед членів команди:
1. Канафар Олег (капітан) – ФКЕПІТ
2. Лозинський Дмитро, ФФО
3. Кіш Максим, - ФКЕПІТ
4. Каракуць Леон ФКЕПІТ
5. Буркацький Олександр ФКІТ

Друге місце завоювала команда «MANDRAJ», юнаки виграли клавіатури 2E GAMING KG345 та килимки для миші 2E GAMING PRO Speed L Black.

1.Сегеда Євген (капітан) – ФКІТ
2.Попович Макар – ФЕУ
3.Кравець Назар – ФКІТ
4.Сарапук Олег - ФКІТ
5.Хмелик Вадим - ФКІТ

Бронзове 3 місце посіла команда «TARAKANS». Комп’ютерні мишки 2E GAMING MG345 та тримачі кабелю 4в1 2E GAMING Scorpio отримали:
1.Сидор Максим (капітан) – ФКЕПІТ
2.Надвиничний Вадим – ФКЕПІТ
3.Козак Назар – ФКЕПІТ
4.Григорʼєв Артур – ФКЕПІТ
5.Романюк Ярослав – ФКЕПІТ.

 

Вітаємо хлопців й бажаємо впевненого поступу!