» » Шановні студенти та випускники ЗУНУ!

Шановні студенти та випускники ЗУНУ!

Дата: 13-07-2023, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Якщо ви не визначились із вибором першого місця роботи за обраним фахом, але цілеспрямовані та бажаєте докласти зусиль для розбудови держави, пропонуємо вам ознайомитися із переліком вакансій, відкритих в Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області відповідно до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”.

Офіційне працевлаштування з можливістю кар’єрного росту, комфортні умови праці та доброзичлива атмосфера в колективі допоможуть вам  проявити себе. Головне - бажання працювати та вчитися.

Очікуємо не тільки на дипломованих фахівців з фінансового контролю та аудиту, але й фінансів, обліку, оподаткування, банківської справи, комп’ютерних (інформаційних) технологій.

Знання іноземних мов - вітається.

З умовами проведення добору та переліком вакантних посад детальніше можна ознайомитися на офіційному сайті Управління за посиланням: https://tr.dasu.gov.ua/ua/plugins/userPages/46 

Додаткову інформацію з питань призначення на посади можна отримати за телефоном:  52 30 96, або за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб. №359 (3 поверх)

Кінцевий термін подання резюме - 15 год 21 липня 2023 року.