» » Студенти про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студенти про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 13-07-2023, 14:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка групи МВСК-21 Юлія Чечота, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина, ділиться враженнями від першого року навчання за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»:

 

«Мій перший рік студентського життя став твердим підґрунтям для побудови моєї майбутньої кар’єри. Я отримала нові знання з міжнародних відносин, навчилась аналізувати суспільні процеси та розвинула комунікаційні навички. На мою думку, одним із головних плюсів першого року навчання є різноманітність предметів, які ми вивчали та значні можливості для саморозвитку. Ми відвідували гостьові лекції від провідних фахівців-міжнародників, зустрічалися із консулами і послами, брали участь у дебатах, благодійних ярмарках та багатьох інших цікавих заходах, де змогли відчути справжній дух студентства…

Я з нетерпінням очікую продовження навчання і бажаю кожному вступнику відчути ту прекрасну і неповторну атмосферу, яка панує у нас!»

Приєднуйтесь до активної спільноти ЗУНУ!

Ставайте одним із нас! Разом ми відбудуємо Україну у європейському стилі!»

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua