» » Студенти про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студенти про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 18-07-2023, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка групи МВСК-21 Наталія ШУБІНА, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ, розповідає про свій перший рік навчання за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»:

 

«Повномасштабне російське вторгнення вплинуло на кожну людину в нашій країні, зокрема й на мене. Після подій 24 лютого 2022 року я зрозуміла, що в майбутньому хочу змінити Україну на краще. Тому вирішила обрати престижну та затребувану на сучасному ринку праці спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». І ось я уже завершила перший курс та можу детальніше розповісти про своє навчання у нашому чудовому університеті. Не зважаючи на численні повітряні тривоги, під час яких ми були змушені перейти в укриття, наш освітній процес відбувався офлайн. Він був насиченим, сповненим різноманітними проєктами та корисними зустрічами із відомими українськими й закордонними спікерами. Я з великим захопленням поглинала нову інформацію, яку наші викладачі подавали на лекційних і практичних заняттях. Особливо мені запам’ятався розгляд кейсів в межах вивчення дисципліни «Основи сталого розвитку», за допомогою яких ми навчалися вирішувати екологічні, економічні та соціальні проблеми сталого розвитку суспільства.

Сьогодні я із впевненістю можу сказати вступникам: «Міжнародний ЗУНУ допоможе вам досягнути поставлених цілей та розвинути свою особистість».

 

Обирайте освітню програму «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та ставайте частинкою нашої великої родини ЗУНУ!

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua