Робоча нарада

Дата: 18-07-2023, 18:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулася робоча нарада ректора класичного університету Тернополя Оксани Десятнюк із адміністрацією коледжів ЗУНУ щодо узагальнення акредитації освітніх програм.

На нараді були присутні: директор ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» Василь Мартинюк, заступники директора з навчально-виховної роботи ВСП «ФКЕПІТ ЗУНУ» Олег Вацлавський та Світлана Смерека; директорка ВСП "Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ" Наталя Добіжа й заступниця директора з навчально-виховної роботи ВСП «ВФКЕП ЗУНУ» Лілія Забродіна; директорка ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ» Тетяна Жовковська і заступниця директора з навчально-виховної роботи ВСП «ЧФКЕП ЗУНУ» Яна Петльована.

До обговорення долучилися також виконувач обов’язків проректора з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, відповідальний секретар приймальної комісії ЗУНУ Антон Шевчук, директор навчально-наукового центру з організації освітнього процесу Сергій Надвиничний та директор навчально-наукового центру моніторингу якості освіти та методичної роботи Сергій Шандрук.

Освітяни говорили про розробку нових підходів до організації освітнього процесу у сфері фахової передвищої освіти, зокрема на 2023/2024 навчальний рік, відповідно до нововведень нормативно-правових документів стосовно підготовки фахових молодших бакалаврів.

Оксана Десятнюк зазначила: «Велика кількість абітурієнтів сьогодні зацікавлені здобувати фахову передвищу освіти. Тому ми повинні підтримувати високий рівень якості освітньо-наукової діяльності у коледжах нашого університету, мислити інноваційно, бути ініціативними, конкурентоспроможними та вміти швидко адаптовуватись до змін».