» » Студенти ЗУНУ діляться враженнями від першого навчального року

Студенти ЗУНУ діляться враженнями від першого навчального року

Дата: 24-07-2023, 12:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студент групи МВСК-21 Павло СОЛТИС, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ, ділиться роздумами та розповідає про свій досвід навчання за освітньою програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»:

«У житті кожного з нас наступає момент, коли потрібно обирати професію, з якою в майбутньому пов'яжеш своє життя. Я уявляю, як важко буває зробити цей вибір, адже сам лише рік тому був вступником.  Однак, я знав, що мені імпонує політика та публіцистика, а в школі мені подобалося вивчати англійську мову. Після довгих пошуків і зважувань, я звернув увагу на галузь знань «Міжнародні відносини» та зрозумів, що це моє! Саме на спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» я знайшов те, що люблю!

За перший рік навчання відбулось багато цікавого. Особливе враження на мене справило відвідування Почесного консульства Литви у місті Тернопіль та Тернопільській області, де я зміг поспілкуватися з Почесним консулом Ярославом Візняком й обрав собі місце проходження практики. Почесний консул розповів нам про відкриття установи, особливості служби, функції консульства, а також про двосторонні відносини між Україною та Литовською Республікою, які посідають особливе місце у новій воєнній історії Європи.

А ще у мене дуже дружна група, якою я пишаюсь. Тут знайшов найкращого друга!  Сьогодні я переконаний, що на мене чекає ще багато нового і цікавого, адже моя спеціальність відкриває шлях до стажування за кордоном, де зможу здобути неймовірний досвід. Мені є до чого прагнути!

Майбутні першокурсники, якщо вас цікавить дипломатія, ви бажаєте вивчати іноземні мови та розвиватися як особистість –  приєднуйтесь до нас!».

 

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua