» » Вроцлавський економічний університет – надійний партнер ЗУНУ

Вроцлавський економічний університет – надійний партнер ЗУНУ

Дата: 25-07-2023, 15:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У межах робочого візиту ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк, голова вченої ради ЗУНУ Андрій Крисоватий та декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Микола Дивак відвідали Вроцлавський економічний університет.

Зустрілися із ректором Вроцлавського економічного університету Анжеєм Калетою та адміністрацією університету. Обговорили нові вектори співпраці в освітній, науковій та дослідницькій сферах. Поспілкувалися про шляхи активізації проєктної діяльності й міжнародної мобільності.

Також колеги домовилися про надання гранту українцям для участі у 13-ій міжнародній конференції ACIT’2023, яка відбуватиметься у Вроцлаві (Польща) 21-23 вересня 2023 року.

 «Ми кооперуємося задля досягнення спільних цілей зі світовою освітянською спільнотою. Впевнений, що конференція  ACIT’2023 стане міцним підґрунтям для поглибленої співпраці та інтеграції України до світової наукової спільноти», - підкреслив голова вченої ради Андрій Крисоватий.

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк зазначила: «Переконана, що наша співпраця дозволить зміцнити дослідницькі та освітні зв’язки.  Сучасна вища освіта давно виходить за межі національних кордонів і глобальне співробітництво закладів освіти є невід’ємною частиною успіху. Дякуємо польським партнерам за підтримку і солідарність з Україною!»