» » Студенти діляться враженнями від навчання у класичному університеті Тернополя

Студенти діляться враженнями від навчання у класичному університеті Тернополя

Дата: 31-07-2023, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Анна Стасюк, студентка групи МВСК-21, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету ділиться своїми враженнями від першого року навчання за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»:

«Рік тому я зробила один із найважливіших кроків – обрала спеціальність й університет. Згодом був переїзд в інше місто, самостійне життя, нові знайомства. Це не було легко, але дуже насичено. У мене появилися друзі, крута група, де я знайшла багато однодумців, з якими цікаво спілкуватися і навчатися. Наші викладачі є мотиваторами і наставниками, які завжди нас підтримують в усіх ініціативах. Цьогоріч я стала членом однієї із наймасштабніших молодіжних організацій Європейського Молодіжного Парламенту. Це дало мені змогу подорожувати Європою та долучатися до різних цікавих міжнародних проєктів для молоді. Переконана, що новий навчальний рік буде ще крутішим.

Якщо ти прагнеш до динамічного професійного та особистісного розвитку, тоді обирай спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і приєднуйся до нашої активної університетської спільноти. Маленькими кроками до спільної мети!»

 

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

Адреса: вул. Львівська, 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua