» » Студенти розповідають про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Студенти розповідають про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 2-08-2023, 13:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Іванна Свистун, студентка групи МВСК-21, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету із захопленням розповідає про перший рік навчання за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»:

«Мій шлях у житті міг пролягати через різні сфери, але була одна незмінна противага – моя пристрасть до міжнародних відносин. Обравши спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» у ЗУНУ, я отримала можливість реалізувати свої амбіції, а також привнести унікальність національної культури у глобальний контекст. Беручи участь у «Іграх розуму», присвячених 209-й річниці від Дня народження Кобзаря, я переконалася у важливості культурного спадку для формування національної ідентичності та розвитку міжнародного співробітництва. Декламування вірша Тараса Шевченка на цьому заході розширило мій кругозір та поглибило розуміння міжнародних відносин, підкреслюючи важливість культурної дипломатії у глобальному контексті.

Дорогі вступники, навчання за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», дасть вам змогу розвивати здібності та збагатити життя цікавими враженнями від навчального процесу та студентських буднів. Тут ви здобудете якісні знання про політику, економіку, культуру, а також матимете можливість пізнавати різні країни, знайомитися із різноманітними традиціями, мовами та звичаями.

Разом ми зможемо втілити найкращі ідеї у реальність та стати поколінням, що змінить світ на краще!»

 

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 096 938 68 60

Адреса: вул. Львівська, 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua