» » Студенти діляться враженнями від навчання у ЗУНУ

Студенти діляться враженнями від навчання у ЗУНУ

Дата: 2-08-2023, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Валентина Лисиченко, студентка групи ОАДФКз-21, кафедри фінансового контролю та аудиту факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету навчається на ЗФН і прагне здобути другий рівень вищої освіти (магістр) за освітньою-професійною програмою «Аудит та державний фінансовий контроль». Паралельно Валентина працює бухгалтером-ревізором в аудиторській фірмі «Тер Аудит», де більшість працівників – випускники ЗУНУ.

«Практика показує, що сьогодні потенційні роботодавці підтверджують попит на ринку праці на фахівців зі знаннями і практичними навичками у сфері незалежного аудиту та державного фінансового контролю. Тож саме навчання на освітньо-професійній програмі «Аудит та державний фінансовий контроль» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» дасть змогу отримати знання з облікових та контрольних дисциплін, щоб добре орієнтуватися в економічних процесах, які відбуваються в країні і в світі, а також стати фахівцем у сфері внутрішнього та державного аудиту і контролю. Усі дисципліни навчального плану, що наведені в програмі, спрямовані на формування у здобувачів теоретичних знань і практичних навичок з внутрішнього та державного аудиту і контролю, отримання навичків застосування знань на практиці, кваліфікованого використання сучасних форм і методів контролю.

Терпіння, наполегливість та бажання викладачів навчити нового, добавили мені бажання працювати, розвиватися. За роки навчання на кафедрі фінансового контролю та аудиту я зрозуміла, що саме ця спеціальність є моєю. Дякую всім викладачам кафедри фінансового контролю та аудиту за їх плідну працю та терпіння. Ви завжди були поруч, підтримували, коригували та направляли на правильний шлях».

 

Контактна інформація:

Тел. : 0679989673

          0979009003

Адреса: вул. Львівська, 11а, корпус № 11, каб. 11205, м. Тернопіль, 460009.

 

Сайт: http://www.wunu.edu.ua/department-fka-ffo/