» » Студентка ЗУНУ пройшла стажування в адвокатській фірмі в Ірландії

Студентка ЗУНУ пройшла стажування в адвокатській фірмі в Ірландії

Дата: 28-08-2023, 10:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка 2 курсу юридичного факультету Західноукраїнського національного університету Вікторія Барвінська під час літніх канікул пройшла тижневе стажування в адвокатській фірмі LP «LAVELLE PARTNERS» в Ірландії.

LP «LAVELLE PARTNERS» - національна юридична фірма з офісами в Дубліні та Голвеї, яка упродовж 35 років надає практичні юридичні консультації та має репутацію компанії, що досягає позитивних результатів як для ділових, так і особистих клієнтів. У компанії працює команда досвідчених адвокатів, які надають якісні юридичні послуги у багатьох сферах: комерційне судочинство, комерційне право, комерційна власність, трудове право, корпоративна реструктуризація, повернення боргів та активів, планування спадщини, заповіти, медична недбалість та приватні судові процеси.

Вікторія Барвінська проходила стажування під керівництвом Авріл Скаллі (Avril Scally), яка є партнером групи з питань медичної недбалості та тілесних ушкоджень компанії LP «LAVELLE PARTNERS». Вона спеціалізується на комплексних претензіях щодо медичної недбалості та має величезний досвід у таких сферах, як катастрофічні та смертельні травми внаслідок медичної недбалості, пологові травми та незаконні пологи внаслідок недбалості, включаючи церебральний параліч, травми хребта, неправильний діагноз раку, запізніла діагностика, пошкодження нервів, хірургічна недбалість, тощо.

Вікторія Барвінська супроводжувала різних адвокатів під час судової роботи, виконувала загальні офісні обов’язки, включаючи картотеку, ксерокопіювання та підготовку буклетів до суду, а також інші доручені їй завдання. Найбільші враження студентка отримала від судових засідань та спілкування з адвокатами та суддями.

Також під час стажування Вікторія Барвінська ознайомилася із культурою та звичаями Ірландії.