» » Студенти ЗУНУ взяли участь у Літній школі «Демократія та Європа» у Вищій школі Майсена

Студенти ЗУНУ взяли участь у Літній школі «Демократія та Європа» у Вищій школі Майсена

Дата: 28-08-2023, 11:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи школи міжнародних комунікацій з 21 до 26 серпня 2023 р. студенти спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Катерина Шум, Христина Казмірчук, Софія Мойсієвич, Вікторія Галандюк, Вікторія Мазуренко, Мішель Дан і професор кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Ольга Царик взяли участь у Літній школі, яка проходила у Вищій школі Майсена (Німеччина).

Упродовж тижня студенти та професори Німеччини, Польщі, Чехії та України об’єднувалися та ділилися досвідом й знаннями, обговорювали думки та ідеї, вивчали основні аспекти демократії та ролі Європи у сучасному світі. Також учасники Літньої школи досліджували різноманітні напрями демократії, політичні процеси, права людини, інклюзивне суспільство та багато інших тем.

Спільна робота та діалог розширили горизонти та поглибили розуміння проблем, які відбуваються у різних країнах світу та Європи.