» » Зустріч ректора ЗУНУ із студентським активом

Зустріч ректора ЗУНУ із студентським активом

Дата: 31-08-2023, 17:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Оксани Десятнюк зі студентським активом.

Оксана Миронівна закликала студентів долучатися до різних ініціатив та проєктів, які реалізовуються у класичному університеті Тернополя.

Вона обговорила із молоддю нову платформу, яку планують запустити в університеті «Фідбек ЗУНУ».  Цей сервіс спрямований на вирішення поточних проблем життєдіяльності університету, покращення діяльності структурних підрозділів закладу вищої освіти, запобігання проявам недоброчесності, виявлення недоліків, отримання фідбеку.  

Ректор Оксана Десятнюк зазначила: «Студенти, випускники, працівники та усі учасники освітнього процесу класичного університету Тернополя зможуть покращити роботу університету, шляхом опитувань, пропозицій та відгуків».

Під час спілкування студентський актив обговорив із адміністрацією закладу вищої освіти кандидатури проректорів Західноукраїнського національного університету й погодив на затвердження. Кожен із проректорів запропонував свою стратегію розвитку університету в науковому, освітньому та міжнародному просторі.

Також, звертаючись до студактиву, Оксана Миронівна сказала: «Найголовніше завдання нашого університету – це створити безпекове середовище для навчання студентів. У нас обладнані укриття, тому прошу вас допомогти нашим першокурсникам адаптуватися, щоб їхнє навчання у ЗУНУ було безпечним!»