Вітання із Днем знань!

Дата: 1-09-2023, 09:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні студенти Західноукраїнського національного університету!

Розпочинається новий навчальний рік у класичному університеті Тернополя – осередку студентоцентризму, вільнодумства,  можливостей.

Навчання – це ваша сила, а знання, які ви здобуваєте у ЗУНУ, - зброя, цілеспрямованість та наполегливість – шлях до успіху та перемога.

Щодня ви будете пізнавати щось нове, формувати себе як особистостей, розширюватимете світогляд й робитимете впевнені кроки у майбутнє.

Кожен із вас обрав свою життєву дорогу, омріяний фах та університетське середовище. Бути студентом - це дихати на повні груди, бути відповідальним за свої вчинки бути активним, жити цікаво та насичено, цінувати дружбу, мріяти й втілювати найсміливіші плани, не гаяти часу.

Навчання в університеті – це найдорожчі інвестиції у ваше професійне майбутнє, адже бути фахівцем - це отримувати насолоду від роботи, мати визнання та фінансову стабільність, робити свій внесок у поступ України.

Західноукраїнський національний університет має хорошу матеріальну базу, дає якісні знання та створює умови для міжнародної мобільності, поєднує теорію з практикою та формує привабливе середовище для розвитку особистості. Ваше завдання скористатися усім, що пропонує університет для кожного із вас.

Будьте наполегливими, переконливими, цілеспрямованими, вірте у себе та Божий захист.

Сьогодні, як ніколи, важливо вистояти і перемогти – кожен на своєму фронті. Не боятися діяти та комунікувати, відповідати за прийняті рішення, об’єднуватися й досягати спільної мети.

Україна понад усе!


Ректор                 Оксана ДЕСЯТНЮК