» » День знань у ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва»

День знань у ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва»

Дата: 1-09-2023, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У  ВСП «Чортківський фаховий коледж економіки та підприємництва»  Західноукраїнського національного університету розпочався новий навчальний рік.  

Колектив коледжу радо зустрічав свої першокурсників.

Розпочали захід з офіційного гімну ВСП «ЧФКЕП», який виконали учасники студентського ансамблю «Prima» разом із музичним керівником Надією Тильною.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих Героїв України.

До студентів із вітальним словом звернулася директор коледжу Тетяна Жовковська, яка зазначила, що наполегливість та вмотивованість – це запорука успіхів у майбутньому. Також вона висловила слова подяки  викладачам, які невтомно навчають справжніх патріотів нашої держави. Тетяна Тарасівна подарувала усім присутнім пісню «Балада про мальви».

Зі щирими словами виступила мама першокурсника Іванна Дражньовська: «Ми віримо, що ви, студенти, підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог. Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе і світу, викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей».

Благословили  першокурсників всечесні отці: парох церкви Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії Григорій Канак та настоятель церкви Святої Покрови Михайло Левкович.

З музично-патріотичним номером та хореографічною постановкою виступила студентка групи БОч-31 Надія Гульчак.  Надія Тильна душевно заспівала пісню "Родина".

Як символ прийняття у студентську родину, студентам перших курсів та їх кураторам вручили коровай. Кожен студент його поцілував та скуштував.

На завершення свята студентський ансамбль "Prima" виконав молодіжний Гімн України.

Коли студенти вчаться, то країна перемагає та стає сильнішою завдяки знанням та Збройним Силам України!

Віримо, що навчальний рік для студентів буде спокійним й наповненим різноманітними ініціативами та новими враженнями!

Культорганізатор коледжу - Надія Тильна.