» » Студенти УНЕФ відвідали мешканців дитячого будинку «Малятко»

Студенти УНЕФ відвідали мешканців дитячого будинку «Малятко»

Дата: 29-04-2013, 12:57 | Автор: Овсієнко Тетяна, УНЕФ, МЕНМФ - 21

У прекрасний сонячний ранок п’ятниці 25 квітня студенти Україно-німецького економічного факультету ТНЕУ відвідав маленьких мешканців дитячого будинку «Малятко». Ці чудові дітки перебувають там не з власної волі, а через несправедливі обставини життя. У цих малят відібрали найважливіше – можливість жити у сім’ї.

 

Студенти університету вважають своїм громадським обов’язком частіше відвідувати цих «маленьких промінчиків сонця», які дарують всім, без винятку, свої щирі посмішки та невимушену радість!

 

 Я надзвичайно щаслива, що навчаюся на УНЕФ. Студенти та працівники факультету не залишаються байдужими до людей, які потребують нашої допомоги. 

 

Мешканці «Малятка» заслуговують не лише матеріальної допомоги, а найбільше мріють про увагу та любов. І це дійсно не так складно, головне —зробити перший крок назустріч цим талановитим особистостям, і тоді Ви зможете принести у їхнє життя свято, якого вони щодня чекають.

 

Я справді захоплена цими дітками, адже вони такі життєрадісні, турботливі, усміхнені, дружні, сміливі, позитивні, енергійні, зацікавлені і, головне — вірять у те, що вони потрібні іншим. Поспілкувавшись з ними, починаєш ще більше цінувати все те, що дарує сім’я.  На свої три та чотири роки ці мрійники багато чого розуміють. Вони навчилися триматися разом і спільно долати перешкоди. Їхня згуртованість та командний дух є прикладом для наслідування. Мені було надзвичайно цікаво поспілкуватися з цими малятками, я навіть не помітила, як швидко минув час. 

 

Прощаючись, дітки підбігли і міцно обняли нас, а в їхніх очах я прочитала і вдячність, і радість, і сум, і надію на наступну зустріч. Це був найскладніший момент для мене, адже я повинна була втриматися, щоб не заплакати перед ними. 

 

Закликаю всіх небайдужих знайти час та можливість відвідати цих дітей. Вони надихають робити добрі вчинки і радіти тому, що ми вже маємо, але інколи не цінуємо. Бережіть сімейний добробут і завжди пам’ятайте про інших, хто потребує Вашої турботи!