» » Зустріч зі студентським активом ЗУНУ

Зустріч зі студентським активом ЗУНУ

Дата: 14-09-2023, 15:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулася чергова зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Оксани Десятнюк та проректорів зі студентським активом.

Спілкуючись із молоддю, Оксана Миронівна зосередила увагу на особливостях та складових безпеки освітнього процесу, адаптації першокурсників. Вона зазначила: «Безпечне, якісне та ефективне освітнє середовище для наших студентів – це пріоритет діяльності нашого закладу вищої освіти. Ми працюємо у час повномасштабної війни й розуміємо, що освітній фронт є надважливим!»

Проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов ознайомив юнаків і дівчат із організацією навчання та наголосив студентам, що варто завжди йти в укриття під час тривоги та не нехтувати своєю безпекою.

Проректор з наукової роботи Микола Дивак закликав більш активно долучатися до проєктів, що спрямовані на розвиток студентської науки.

Про студентську мобільність, осінні та весняні відбори на семестрове навчання у закордонних вишах розповіла проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц.

Працюємо згуртовано та наполегливо!