Арт-проєкт «НеФормат»

Дата: 20-09-2023, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У холі головного корпусу Західноукраїнського національного університету панувала атмосфера творчості, таланту, натхнення та драйву.

Глядачі дружньо зустрічали та підтримували кожного з учасників арт-проєкту «НеФормат», який традиційно для студентів організовує колектив відділу творчої самореалізації та виховання.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова профспілкового комітету ЗУНУ Антон Шевчук: «Сучасна молодь – це рушійна сила, якій під силу все і яка, я впевнений, може змінити світ. Беріть від студентського життя все: навчайтесь, творіть, реалізовуйте себе та свої мрії».

 

Обдарована молодь класичного університету Тернополя дивувала глядачів віршами та пісенними творами власного написання і відомих виконавців, вокально-інструментальними та танцювальними композиціями, театральними постановками.

 

Також на творчу зустріч завітали улюбленці студентів, постійні учасники арт-проєкту «НеФормат» – університетська танцювальна команда «New Ject dance» (керівник Яна Ткач).

 

Після завершення виступів учасників проєкту було нагороджено дипломами від ректора університету Оксани Десятнюк.

 

Незмінною ведучою творчої зустрічі була Ксеня Кічак.

 

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість проводити такі заходи, відчувати та цінувати атмосферність і необхідність яскраво проживати кожну хвилину життя.