» » Робочий візит до Вроцлавського економічного університету

Робочий візит до Вроцлавського економічного університету

Дата: 21-09-2023, 10:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи 13 міжнародної конференції 2023 13th International Conference on Advanced Computer Information Technologies» ACIT’2023 делегація Західноукраїнського національного університету у складі ректора Оксани Десятнюк, голови вченої ради Андрія Крисоватого, проректора з наукової роботи Миколи Дивака, директора міжнародного центру культури та розвитку Ольги Царик відвідала Вроцлавський економічний університет.

У польському закладі вищої освіти відбулася робоча зустріч ректора Вроцлавського економічного університету Анжея Калети із науковцями класичного університету Тернополя.

Ректори підписали угоду про розвиток та укріплення міжнародних освітніх, наукових та інформаційних зв’язків.

«Реалізація спільних навчальних та науково-дослідних проєктів, участь у програмах академічних обмінів – це гарна нагода для наших студентів та науковців отримати новий досвід», - зазначила Оксана Миронівна під час вітального слова до польських колег.

«Наука – це фундамент розвитку університету й сьогодні дуже важлива кооперація зусиль як в освітній, так і в політичній сферах. Разом ми зможемо протистояти викликам сьогодення й знайти правильні рішення», - сказав Андрій Крисоватий, звертаючись до партнерів.

 Сторони обговорили плани співпраці на 2023/2024 рік.