» » Зустріч із випускником ЗУНУ – захисником України Максимом Фещуком

Зустріч із випускником ЗУНУ – захисником України Максимом Фещуком

Дата: 22-09-2023, 11:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У бібліотеці ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету відбулася зустріч студентів, працівників та викладачів із випускником кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури ЗУНУ, захисником України – Максимом Фещуком, який із перших днів повномасштабного вторгнення боронить кордони нашої держави.

Приїхавши на кілька днів у відпустку, він знайшов час і бажання прийти у рідний університет та бібліотеку, у якій за часів студентства побував на багатьох цікавих заходах.

Відповідаючи на запитання присутніх, Максим розповідав про будні на передовій, про те, як йшли у наступ та оборонялися, про звірства агресора. Історії нашого героя вразили кожного із присутніх, адже у них були страшні реалії війни, жарти та надія.

Користуючись нагодою, завідувачка читального залу для студентів Ірина Любезна у знак подяки мужньому захиснику дала листи, які писали студенти ЗУНУ, патріотичні малюнки.

А також на згадку про цю емоційну та чуттєву зустріч Ірина Любезна подарувала символічний малюнок у Міжнародний день миру, на якому зображено козак, захисник та  голуб. Цю картину писала студентка групи  ФБСт-11 Тетяна Кохан, яка брала участь у бібліотечній акції «Голуб миру». Максим побажав усім присутнім віри в себе, віри у перемогу та майбутнє України.

На таких людях, як Максим тримається наша Україна. Він справжній герой нашого часу! Молодий, сильний, мудрий, вмотивований, справжній патріот, який всією душею любить рідну землю і готовий захищати її від ворога до самої перемоги.

Бажаємо нашому гостю та усім захисникам залишатися здоровими, жити під мирним небом, повернутися живими.

Низький уклін і шана вам, наші герої!