» » Візит делегації ННІІПІ до компанії Autuedu

Візит делегації ННІІПІ до компанії Autuedu

Дата: 25-09-2023, 12:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася зустріч директора навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Василя Брича та заступника директора Уляни Ткач із керівництвом підприємства Autuedu у місті Каунас, Литва. Метою цього візиту було обговорення можливостей співпраці та встановлення партнерських відносин між інститутом та компанією Autuedu.

Компанія  Autuedu – підприємство, що спеціалізується на виготовленні автомобільного навчального обладнання, яке постачається до багатьох країн світу і є чудовим навчально-практичним інструментом для студентів технічних спеціальностей, щоб зрозуміти робочі процеси різних автомобільних систем. Використовуючи це обладнання, студенти виконують різноманітні вимірювання, визначають коди помилок, характеристики сигналів та проводять діагностичні процедури.

Під час візиту  керівництво інституту разом із представниками підприємства Autuedu розробили спільний план дій щодо конкретизації деталей співпраці.

Впевнені, що кооперація між компанією Autuedu та навчально-науковим інститутом інноватики, природокористування та інфраструктури  ЗУНУ має великий потенціал і призведе не тільки до взаємної користі, але й буде значним внеском у розбудову української освіти!