» » Вручення дипломів випускникам Українсько-грецької програми «Магістр з бізнес адміністрування».

Вручення дипломів випускникам Українсько-грецької програми «Магістр з бізнес адміністрування».

Дата: 27-09-2023, 10:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 В Університеті Західної Македонії відбулася церемонія вручення дипломів випускникам Українсько-грецької програми «Магістр з бізнес адміністрування».

 

Делегація Західноукраїнського національного університету у складі ректора, професора Оксани Десятнюк, голови вченої ради, професора Андрія Крисоватого, директора міжнародного центру культури і розвитку, професора Ольги Царик були присутніми на урочистостях.

Подія стала свідченням успішної міжнародної співпраці, оскільки 67 випускників отримали дипломи магістрів за програмою двох дипломів Західноукраїнського національного університету та Університету Західної Македонії.

Неймовірні емоції переповнювали випускників, адже випуск – це завжди хвилюючи подія. Юнаки і дівчата згадували приємні миттєвості навчання. Шлях, який вони пройшли за цей період був сповненим нових знань, знайомств та ідей.

Слухачі програми поділилися враженнями та емоціями й подякували за можливість пройти навчання за Українсько-грецькою програмою «Магістр з бізнес адміністрування».

Ця ініціатива сприяє поглибленню міжнародних академічних зв'язків, обміну знаннями, вдосконаленню рівня освітніх послуг та підвищенню кваліфікації професорсько-викладацького колективу ЗУНУ.

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто зробив свій вагомий внесок у забезпечення успіху цієї події та виконання її завдань!