» » Оголошується набір учасників на стажування “Створення та управління власним бізнесом на території ЄС на прикладі Польщі”

Оголошується набір учасників на стажування “Створення та управління власним бізнесом на території ЄС на прикладі Польщі”

Дата: 30-04-2013, 09:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Фундація Central European Academy Studies and Certification   (CEASC), Польща у співпраці з Краківською Академією ім. Анджея Фрица Модживскего (КА), м. Краків, Польща у співпраці з Академічним Інкубатором Підприємництва (AIP) м. Краків, Польща  в рамках проекту BusinessWeek-2013 оголошують набір учасників стажування “Створення та управління власним бізнесом на території ЄС на прикладі Польщі”.

 

Цільова група проекту: власники, керівники та працівники існуючих бізнес-структур України, активна студентська молодь 4х - 5х курсів Вищих Навчальних Закладів України, (30 осіб).

 

Мета стажування: набуття практичних знань та формування навиків, необхідних для прийняття рішення стосовно започаткування та ведення власного бізнесу на території ЄС з використанням можливостей та підтримки Академічних Інкубаторів Підприємництва. 

 

Тривалість стажування: 6 днів (23 – 29 червня 2013 року), м. Краків, Польща

 

Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену реєстраційну анкету на адресу: poland.bw@wunu.edu.ua з приміткою “bw_krakow” до 20 травня 2013 року включно.

 

Анкету можна отримати, надіславши запит на отримання на адресу poland.bw@wunu.edu.ua з приміткою запит анкети bw_krakow.

 

Контактна особа: Ольга Поліщук, +38 093 210 93 42



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн



Анкета учасника
Завантажити Переглянути онлайн