» » З Днем захисників і захисниць України!

З Днем захисників і захисниць України!

Дата: 1-10-2023, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У величне свято Покрови Пресвятої Богородиці, ми підносимо особливі молитви за тих, хто незламно стоїть на варті нашої свободи та незалежності. Упродовж багатьох століть українці у найважчих випробуваннях виборювали свою незалежність та самостійність, непохитно та волелюбно відстоювали свої принципи та державність.
Дорогі наші захисники і захисниці! Ви щодня бороните Україну, спокій у наших домівках, тримаєте небо над головою кожного із нас, ціною власного життя захищаєте ідеали свободи, справедливості та гідності. Ваша відданість й любов до рідної землі – приклад жертовності та віри у перемогу. Ви – наші Герої. Бажаємо вам стійкості, мужності та сили духу. Нехай Божа матір покриває вас своїм омофором, оберігаючи від лиха.
Ми вдячні вам за те, можемо жити, працювати і мріяти про завтрашній день. Ваш неоціненний особистий внесок у захист України є прикладом відваги і самовідданості!
Колектив класичного університету Тернополя вітає слухачів центру підготовки офіцерів запасу Західноукраїнського національного університету. Пишаємося, що наші студенти обрали шлях служіння Батьківщині!
Разом ми вистоїмо!
Разом ми переможемо!
Слава Україні! Героям слава!

Ректор                                                   Оксана ДЕСЯТНЮК