» » Вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права

Вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права

Дата: 2-10-2023, 11:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету відбулося вручення дипломів випускникам Школи польського та європейського права 2022-2023 н.р. та відкриття нового навчального року.

У заході взяли участь почесний професор ЗУНУ, професор Ягеллонського університету (Польща) та Оснабрюцього університету (Німеччина) Фридерик Цолль, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, т.в. о. декана ЮФ Надія Москалюк, керівниця Школи польського та європейського права Людмила Саванець, координаторка Тетяна Подковенко, викладачка курсу «Польська юридична термінологія» Тетяна Юрчишин, викладачі та студенти класичного університету Тернополя.

Також у межах зустрічі присутні дискутували над проблемною лекцією професора Фридерика Цолля «Приватне право ЄС: перспективи розвитку».

Враженнями від навчання у школі та проходження стажування у адвокатських канцеляріях Польщі, навчального візиту у Верховний суд Польщі поділилися найуспішніші випускниці цьогорічної програми – Катерина Гулик та Вікторія Піптуга.

Вітаємо усіх випускників Школи польського та європейського права із успішним завершенням річної програми та отриманням дипломів.

 Новим слухачам бажаємо легкого старту та цікавого навчання!