» » BookTalk з Андрієм Зелінським «Мистецтво запалювати зорі!»

BookTalk з Андрієм Зелінським «Мистецтво запалювати зорі!»

Дата: 3-10-2023, 16:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Уже завтра, 4 жовтня 2023 року, о 12:00 у залі електронних ресурсів (ауд.1209) усі охочу зможуть поспілкуватися із автором книги «Семенові зорі» - Андрієм Зелінським.

BookTalk з Андрієм Зелінським - це креативний простір ідей, справжньої мотивації для змінотворців, які здатні запалювати зорі і прагнуть найкращого майбутнього для України. Це не лише можливість по-справжньому заглибитися в ідейний задум книги, але й чудовий спосіб відрефлексувати на тему сенсів, поринути в іншу реальність, парадигму світосприйняття.

Андрій Зелінський - співзасновник, лектор і член наглядової ради Української Академії Лідерства, візит-лектор інституту лідерства і управління УКУ, радник глави УГКЦ зі стратегії комунікації, військовий капелан, політолог, публіцист, автор книг, громадський діяч, амбасадор форуму «Освіта Дивосвіту».

«Тут немає жодної вигадки, усе суцільна правда», - так каже Андрій Зелінський про свою книгу, попри те, що написана вона у жанрі алегоричної казки. А також додає, що казки не пишуться, вони переживаються.

Навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина, Center of Diplomacy, Security and Democracy - CDSD запрошує вас на #BookTalk!