» » Курси підвищення кваліфікації державних службовців у ЗУНУ

Курси підвищення кваліфікації державних службовців у ЗУНУ

Дата: 6-10-2023, 14:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті під час проведення курсів підвищення кваліфікації державних службовців за загальною професійною (сертифікатною) програмою «Впровадження прогресивних інструментів реалізації управлінських рішень в сфері публічного управління» спікером виступила начальник Західного міжрегіонального управління НАДС Смалій Ольга Володимирівна.

Розглянули практичні питання та особливості регулювання проходження державної служби в умовах воєнного стану. Покроково обговорили концептуальні питання щодо законопроєктів, спрямованих на вдосконалення порядку вступу, проходження, припинення державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, реформування системи оплати праці на основі класифікації посад. Ольга Володимирівна акцентувала увагу на сучасному кадровому потенціалі державної служби та на можливостях створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України.

Відрадно, що упродовж 2023 р. в університеті уже пройшли підвищення кваліфікації 2019 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за загальними професійними (сертифікатними) та короткостроковими програмами. Очікується, що у жовтні 2023 р. щонайменше 242 особи ще візьмуть участь у таких курсах підвищення кваліфікації.