» » Співпраця із Національним університетом «Запорізька політехніка»

Співпраця із Національним університетом «Запорізька політехніка»

Дата: 11-10-2023, 17:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулося підписання договору про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Національним університетом «Запорізька політехніка».

Колективи закладів вищої освіти об’єднують зусилля заради майбутнього та удосконалюють співробітництво. Партнерство із Національним університетом «Запорізька політехніка» - це консолідація зусиль, спрямована на розвиток освітньої, наукової й економічної діяльності, професійна підготовка фахівців у соціально-гуманітарній та економічній сферах.

Ректор Оксана Десятнюк, звертаючись до науковців, зазначила: «Раді вітати колег із провідного Національного університету «Запорізька політехніка». Наша співпраця – це нові можливості для університетів, студентів, викладачів. Переконана, що працюючи наполегливо, ми зможемо реалізувати освітні та наукові проєкти!»

Під час спілкування Оксана Миронівна та Віктор Леонідович обговорили подальші кроки співробітництва. Вони зосередили увагу на науковому консультуванні, організації освітніх заходів, літніх шкіл, вебінарів, бінарних лекцій, міжнародних конференцій, проходженні практики, проведенні внутрішньої студентської академічної мобільності.

«Наша кооперація – це не лише обмін ідеями, але й розвиток ініціатив та новаторських досліджень, популяризація української освіти. Разом ми розширимо горизонти науки!» - сказав Віктор Грешта.

В обговоренні напрямів співпраці взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи ЗУНУ Віктор Островерхов, проректор з наукової роботи ЗУНУ Микола Дивак, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) ЗУНУ Уляна Коруц та колеги із Національного університету «Запорізька політехніка»: проректор з науково-педагогічної роботи та питань перспектив розвитку університету Руслан Куликовський, проректор з науково-педагогічної роботи, соціально-економічного розвитку та молодіжної політики Андрій Іванченко.

Переконані, що наше партнерство стане вагомим кроком на шляху поступу української освіти та науки!

Слава Україні!