» » Зустріч із активом студмістечка ЗУНУ

Зустріч із активом студмістечка ЗУНУ

Дата: 18-10-2023, 16:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк зустрілася із активом студентського містечка ЗУНУ.

Оксана Миронівна завітала до молоді, аби подякувати їм за активну життєву позицію, ініціативність, патріотизм, вагомий внесок у розвиток студмістечка та збереження славних традицій класичного університету Тернополя. Вона зазначила: «Своєю ініціативністю, наполегливістю та креативними ідеями ви надихаєте не лише інших студентів, а й всю нашу університетську родину. Відрадно, що юнаки та дівчата  нашого університету справжні лідери, які готові брати на себе відповідальність й вдосконалювати студентське життя. Бажаю вам успіхів і нових особистих перемог!»

Також у ході спілкування молоді люди презентували стратегію розвитку кампусу й зосередили увагу на реалізації різноманітних проєктів: Bookcrossing, Point game, Coworking, Open Air Space, інклюзія, модернізація холів, зони відпочинку у гуртожитках та на територіях студмістечка. Актив розповів про інформаційний напрям, те як вони просувають і популяризують студентське життя у соціальних мережах, організацію та проведення благодійних і культурних заходів, кіберспортивних турнірів.

Працівники відділу цифрової трансформації - Назар Іваніцкий та Діана Крисак, які теж долучилися до зустрічі, обговорили з присутніми діджиталізацію студмістечка.