» » Зустріч зі стейкхолдером Миколою Семчишиним

Зустріч зі стейкхолдером Миколою Семчишиним

Дата: 19-10-2023, 11:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти факультету фінансів та обліку, які навчаються за ОПП «Банківська справа», зустрілися із стейкхолдером, начальником Тернопільського відділення № 1 АТ АКБ «Львів» Миколою Семчишиним. Темою зустрічі була адаптація студентів, за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування», до першого робочого місця, мотивація у підвищення кваліфікації, удосконалення практичної складової освітнього процесу у межах проходження навчання за дуальною формою освіти.

До обговорення долучилися викладачі кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу – д.е.н., професор Богдан Луців та к.е.н., доцент Ярослав Чайковський. Студенти ФФО вносили пропозиції щодо окреслених компонентів освітньої програми.

Микола Семчишин радо відповідав на запитання студентів, а також ознайомив учасників зустрічі з функціонуванням Школи банкірів, яка створена при АТ АКБ «Львів», та у якій можуть взяти участь студенти факультету фінансів та обліку.

Також Микола Семчишин зустрівся із адміністрацією факультету фінансів та обліку - деканом, к.е.н., доцентом Андрієм Кізимою та його заступниками, к.е.н., доцентом Оксаною Квасницею та к.е.н., доцентом Світланою Савчук. Вони обговорили реалізації укладеної угоди про співпрацю між ЗУНУ та АТ АКБ «Львів». Декан факультету Андрій Кізима запропонував представникам банку взяти участь у проведенні ярмарки вакансій.