» » Запрошуємо студентів взяти участь у конкурсному відборі на семестрове навчання в Гданському університеті (Республіка Польща) у рамках програми Еразмус+.

Запрошуємо студентів взяти участь у конкурсному відборі на семестрове навчання в Гданському університеті (Республіка Польща) у рамках програми Еразмус+.

Дата: 24-10-2023, 17:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Запрошуємо студентів взяти участь у конкурсному відборі на семестрове навчання в Гданському університеті (Республіка Польща) в рамках програми Еразмус+.

 

Відділ міжнародних зв’язків Західноукраїнського національного університету запрошує студентів, котрі навчаються в ЗУНУ на 2-4 курсах взяти участь у конкурсному відборі на семестрове навчання в Гданському університеті (м. Гданськ, Республіка Польща) у 2 семестрі 2023/2024 навчального року в рамках програми Erasmus +.

До участі в конкурсі запрошуємо студентів, які бажають навчатися в Гданському університеті за спеціальностями: «Менеджмент», «Економіка», «Журналістика», «Психологія», «Освітні педагогічні науки», «Політологія», «Інформатика» та навчаються в Західноукраїнському національному університеті за такими ж або суміжними спеціальностями.

Академічний календар в Гданському університеті:

- літній (весняний) семестр: з 16 лютого 2024 року до 28 червня 2024 року (орієнтаційний тиждень з 16.02.2024 р. по 18.02. 2024 р).

Дедлайн подачі заявки на участь у конкурсному відборі на навчання в літньому (весняному) семестрі:

- до 21 листопада 2023 року.

Семестрове навчання в Гданському університеті буде відбуватися англійською мовою.

Зацікавлених осіб просимо подати до 21 листопада 2023 року необхідний комплект документів (копія індивідуального навчального плану (залікової книжки), мотиваційний лист, копія закордонного паспорта) у відділ міжнародних зав’язків (1 корпус, каб.1222).