Люблю Україну! Живу Україною!

Дата: 27-10-2023, 09:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Українці – нація сильних та стійких людей, які завжди приходять на допомогу один одному. Продовжуємо працювати, волонтерити, допомагати і обов’язково все відновимо, відбудуємо та будемо жити в захищеній та вільній Україні.
Учасники творчих колективів відділу творчої самореалізації та виховання нашого університету подарували концертну програму «Люблю Україну! Живу Україною!» працівникам бібліотеки ім. Л. Каніщенка та друзям бібліотеки, внутрішньо переміщеним особам, які від початку повномасштабної війни допомагають плести сітки та маскувальні костюми для наших захисників.
У концерті брали участь: Ірина Гонташ, Володимир Дячук, Дмитро Худик, Ілона Дядьо, Дмитро Слотюк, Соломія Стельмах, Любов Бардокіна, учасники студії хореографії «TNG dc», гурт «Галичанка».
Особливо тепло глядачі вітали Богдана Будьонкова, свого земляка, який читав авторський вірш про херсонський край. Перед присутніми виступив директор бібліотеки К. Возьний, привітав іменинників, подякував за допомогу та співпрацю, адже підтримка – це саме те, без чого неможливо пережити складні часи. Допомагати один одному всім, чим можемо, бути надійним тилом – це те, що ми можемо робити щодня аби здолати ворога, бо разом ми–сила!