» » Психологи навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності розпочали навчання педагогічних працівників

Психологи навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності розпочали навчання педагогічних працівників

Дата: 3-11-2023, 11:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно психологи навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності Західноукраїнського національного університету розпочали навчання педагогічних працівників Тернополя та Тернопільської області.

Педагогічні працівники Загальноосвітньої школи  I-III ступенів №1 м. Зборова Зборівського району Тернопільської області взяли участь у тренінговому курсі з  надання допсихологічної допомоги під час стресових ситуацій від фахівців Israel Trauma Coalition in UA .

Перший модуль провела психолог Ternopil Resilience Center WUNU  Тетяна Надвинична.

Під час занять було розглянуто вплив стресу та травматичного стресу на мозок і тіло людини, травму на шкалі часу, протокол самодопомоги «Чотири стихії». Також учасники штучно відтворювали певні стресові ситуації та пропрацьовували реагування у цих ситуаціях.

Плідно та ефективно навчаємося!