» » Студенти поєднують навчання та переймають практичний досвід

Студенти поєднують навчання та переймають практичний досвід

Дата: 15-11-2023, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У листопаді 2023 року студенти та викладачі кафедри менеджменту публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету мали унікальну можливість зануритися у світ індустрії завдяки захопливій екскурсії на виробництво SEBN UA. Компанія спеціалізується на створенні кабельно-провідникової продукції для автомобілів та є прикладом успішного підприємництва та інноваційного підходу до виробництва.

Захоплива екскурсія розпочалася з інструктажу техніки безпеки, після чого здобувачі та викладачі роздивилися кожен етап виробництва кабельної продукції, починаючи від вибору сировини та закінчуючи готовими виробами, які потрапляють на світові ринки. Найважливішою частиною екскурсії було активне обговорення питань, пов'язаних  HR в управлінні персоналом. В межах освітніх траєкторій «Менеджмент персоналу», «Мотиваційний менеджмент» «Кадрове адміністрування» Катерина Романовська, керівник підвідділу пошуку, підбору і розвитку персоналу ТзОВ "СЕ Борднетце-Україна" детально розповіла про свій досвід та підходи щодо цифровізації HR-процесів з  пошуку, найму, адаптації, навчання, мотивації персоналу.  Здобувачі вищої освіти вивчали сучасні практики та техніки управління персоналом у реальному бізнес-середовищі.

Студенти зазначають: «Екскурсія на виробництво SEBN UA – неймовірний досвід, адже ми дізналися більше про реальний бізнес-світ та зрозуміли, як важливо поєднувати теорію з практикою. Ми вдячні представникам SEBN UA за їх гостинність та можливість поглибити наші знання у галузі управління персоналом і виробництва».

Ця зустріч стала джерелом натхнення для подальших досягнень здобувачів освіти у сфері економіки та управління.

Автори статті - Софія Островерхова (МЕНУП-41), Іванна Гловачевська (МЕНУП-11).