» » Робоча зустріч із партнерами Університету економіки та інновацій в Любліні

Робоча зустріч із партнерами Університету економіки та інновацій в Любліні

Дата: 21-11-2023, 18:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася робоча онлайн-зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Оксани Десятнюк, проректора з науково-педагогічної роботи Віктора Островерхова, проректора з наукової роботи Миколи Дивака, проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляни Коруц із колегами Університету економіки та інновацій в Любліні (WSEI): ректором Мареком Опеляком, проректором зі стратегії та співпраці з соціально-економічним середовищем Сильвестром Богацьким, проректором з питань навчання та навчального процесу Маріушем Паждзьоровим, проректором з питань науки та міжнародного співробітництва Томашем Воловєцом, деканом факультету адміністрації та соціальних наук Лукашем Войцеховським, деканом факультету транспорту та інформаційних технологій Артуром Дмовським,  деканом факультету гуманітарних наук Збігнєвом Оржелем.

За результатами підписаної угоди про співпрацю між ЗУНУ та WSEI колеги обговорили подальші кроки партнерства: впровадження програм академічної мобільності; навчання за програмою подвійного диплому за освітніми напрямами: економіка, транспорт, логістика, педагогіка, інформаційні технології, менеджмент; організацію міжнародних конференцій, семінарів; спільні наукові публікації.

Оксана Миронівна зазначила: «Рада, що наша плідна співпраця триває! Об’єднуючи наші академічні спільноти, ми реалізуємо спільні освітні й наукові проєкти та сприятимемо багатовимірному обміну досвідом. Працюймо наполегливо!»

До спілкування долучилися декани факультетів і директори інститутів класичного університету Тернополя.