» » Онлайн-курс «Вступ до академічного письма»

Онлайн-курс «Вступ до академічного письма»

Дата: 23-11-2023, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо аспірантів Західноукраїнського національного університету взяти участь в онлайн-курсі «Вступ до академічного письма», який проходить у системі Canvas і складається із 7 блоків: природа досліджень та підготовки дослідників у різних країнах; роль теорії в дослідженнях та написанні наукових статей; як працювати з літературою та робити якісний огляд літератури; бібліотечні інструменти і їх використання при огляді літератури; поширення результатів досліджень: журнали, рейтинги, індекси, цитування, типи статей; розробка хороших академічних текстів; процес рецензування та публікації.

 Курс відкритий для студентів з 15 січня до 15 квітня. Упродовж цього періоду аспіранти повинні пройти всі модулі та виконати відповідні завдання. Архітектура курсу побудована таким чином, що студенти не можуть переходити від одного блоку до іншого, якщо не виконані всі необхідні завдання. Тому рекомендуємо планувати свій час.

Мета – надати аспірантам стартову платформу для розуміння важливості академічного письма як частини їхньої дослідницької освіти, беручи до уваги відмінності в академічних традиціях між інституціями. У довгостроковій перспективі курс спрямований на розвиток у студентів навичок міжнародних досліджень, полегшення їхнього входження у міжнародну дослідницьку спільноту та збільшення кількості індивідуальних і спільних міжнародних публікацій дослідників.

Заявка подається в електронному вигляді. Вам потрібно перейти за посиланням й обрати «Реєстрація»: https://nettskjema.no/a/380808

Необхідні документи:

  • - CV;
  • - підтвердження з університету, що ви є аспірантом;
  • - документи, які підтверджують знання англійської мови (представник університету може надати письмове підтвердження для всієї групи заявників із зазначенням їхнього рівня володіння англійською мовою);
  • - копія закордонного паспорта.