» » Олімпіада з історії України у ВСП «ФКЕПІТ»

Олімпіада з історії України у ВСП «ФКЕПІТ»

Дата: 23-11-2023, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Без прожитого нема сучасного, без знання про події минулого – немає повного розуміння сьогодення. Тож знати своє минуле – це життєва необхідність для кожного.

Керуючись цим принципом, у ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» зосереджують особливу увагу вивченню історії та інших дисциплін гуманітарного напряму. Двадцятого листопада провели олімпіаду знавців минулого своєї країни. Ініціаторами виступили викладачі історичних дисциплін, а учасниками стали 52 студенти коледжу.

Захід відкрили директор ВСП «ФКЕПІТ ЗУНУ» Василь Мартинюк та заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Смерека. Вони нагадали студентській молоді про важливість історії, подякували за активність і побажали успіхів.

Згодом учасники виконували завдання, які складалися з онлайн-тестування та виконання письмової частини, що передбачала роботу з історичними документами, визначення послідовності подій і написання есе.

За результатами виконаної роботи переможцями стали:

І місце – Вероніка Чапак (ПТБДт-21)

ІІ місце – Ольга Марчук (МЕНт-22)

ІІІ місце – Слфія Цинайко (ФБСТ-11)

ІІІ місце – Олександр Якимчук (ООт-21)

Організатори вдячні учасникам, які продемонстрували високий рівень знань та умінь, за зацікавлення сторінкам минулого свого краю. Сподіваємося, що олімпіада сприятиме глибшому пізнанню нашої минувшини та популяризації її вивчення серед однолітків.