» » Співпраця Західноукраїнського національного університету та Університету прикладних наук Інхолланд одна із кращих в Європі!

Співпраця Західноукраїнського національного університету та Університету прикладних наук Інхолланд одна із кращих в Європі!

Дата: 30-04-2024, 12:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Єврокомісія відзначила якість проєкту з академічної мобільності ERASMUS+ KA107 між Університетом прикладних наук Інхолланд та Західноукраїнським національним університетом, функціонування якого координує кафедра міжнародних економічних відносин ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина.

Нещодавно Європейська Комісія опублікувала рейтинг 15 проєктів Erasmus+ та Європейського корпусу солідарності, що надають підтримку людям, які постраждали від війни «Будівництво надії: солідарність Європи з Україною».

До рейтингу увійшла та посіла почесне місце співпраця Erasmus+ між Університетом прикладних наук Інхолланд, Королівство Нідерланди, та Західноукраїнським національним університетом, Україна.

Єврокомісія відзначила, що ця співпраця, надавши 43 гранти, зробила внесок у підтримку українських студентів та співробітників, які постраждали від війни в Україні та змогли продовжити навчання в Нідерландах за програмою Erasmus+.

 

Дякуємо за визнання!

Розширюємо можливості разом!



 

building-hope-nc0323344enn.pdf
Завантажити Переглянути онлайн