» » Міжнародне стажування у Люблянській школі бізнесу

Міжнародне стажування у Люблянській школі бізнесу

Дата: 21-05-2024, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах програми Erasmus+ KA1 project: «Learning Mobility of Individuals» у період з 13 по 17 травня 2024 р. д.е.н., професор кафедри міжнародної економіки ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина Марія Лизун, к.е.н., доцент кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина Марина Нагара, провідний спеціаліст відділу міжнародних зв’язків ЗУНУ, перекладач І категорії Вікторія Коробій перебували із робочим візитом у Люблянській школі бізнесу, Словенія.

Головна мета поїздки – участь у «Erasmus International Staff Week», що передбачав підвищення професійної компетентності викладачів, поглиблення знань, умінь та практичних навичок щодо застосування сучасних моделей і методів навчання студентів.

У перший день стажування викладачі Західноукраїнського національного університету виконали почесну місію, вручивши пам’ятну нагороду керівництву Люблянської школи бізнесу як надійному партнеру Західноукраїнського університету. Під час нетворкінгу Марія Лизун та Вікторія Коробій презентували класичний університет Тернополя, зазначивши особливості міжнародної діяльності ЗУНУ.

Також викладачі ЗУНУ взяли участь VI Східноєвропейській конференції з управління та економіки (EECME 2024), яка проходила у змішаному форматі. Доцент кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина Марина Нагара виступила з доповіддю «Enterprise Ecosystem and Sustainable Development: Immanent Interdependence».

Упродовж тижня викладачі брали участь у воркшопах та кейс-стаді разом із представниками закладів вищої освіти із 13 партнерських організацій 9 країн: Азербайджану, Албанії, Боснії і Герцеговини, Грузії, Румунії, Словенії, України, Хорватії, Чорногорії.

Міжнародна академічна мобільність викладачів ЗУНУ до Люблянської школи бізнесу дала можливість попрацювати в інтернаціональній команді, поглибити міжкультурне розуміння та отримати досвід від іноземних колег. Також були проведені переговори щодо поглиблення співпраці та розробки спільних міжнародних проєктів. Отримані знання, набуті навички й сформовані компетенції будуть імплементовані у наукову діяльність та освітній процес ЗУНУ!