» » Практичні тренінги для студентів-митників

Практичні тренінги для студентів-митників

Дата: 22-05-2024, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах організації тренінгів, студенти, які навчаються на ОП «Митна та податкова справа», ОП «Митна справа», побували у Департаменті спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.

Майбутні фахівці митної справи мали можливість ознайомитися із практичними аспектами митного контролю за переміщенням культурних цінностей; особливостям роботи митників при використанні технічних засобів митного контролю, методам протидії митним правопорушенням, пов'язаним з переміщенням через митний кордон наркотичних речовин, зброї, валютних цінностей та інших товарів.

З ентузіазмом ставлячи питання та беручи участь у дискусії з фахівцями Департаменту, юнаки та дівчата виявили зацікавленість в організації кінологічного забезпечення в Державній митній службі України. Молодь обговорювала підготовку кінологів, добір службових собак, методи дресирування та використання собак в процесі виявлення митних правопорушень.

Тренінговий захід, що відбувся під керівництвом к. е. н., доцента Святослава Герчаківського, к. е. н., доцента Вікторії Сідляр, був надзвичайно інформативним та цікавим, а також поглибив знання студентів у митній справі.