» » Співпраця із фінансовими установами Тернополя

Співпраця із фінансовими установами Тернополя

Дата: 22-05-2024, 16:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, д.е.н., професор Андрій Крисоватий та гаранти освітніх програм, професори: Зоряна Лободіна та Ольга Кириленко з робочим візитом завітали до Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області та Департаменту фінансів Тернопільської обласної військової адміністрації.

Під час робочої зустрічі із начальником Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області Петром Гринчишиним, директором департаменту фінансів Тернопільської ОВА Володимиром Чепілем та радником голови ОВА з фінансових питань Степаном Скибиляком обговорили участь у спільних наукових і освітніх проєктах, залучення фінансистів-практиків до освітніх та наукових заходів, умови проходження викладачами ЗУНУ стажувань на базі фінансових органів.

Звертаючись до партнерів, завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Андрій Крисоватий зосередив увагу на необхідності обміну досвідом наукової спільноти і практиків у вирішенні проблем трансформації фінансового простору в умовах глобальних викликів і загроз та пошуку інноваційних векторів розвитку публічних фінансів.