» » Круглий стіл «Публічна дипломатія в дії: інституційний досвід країн світу та України»

Круглий стіл «Публічна дипломатія в дії: інституційний досвід країн світу та України»

Дата: 27-05-2024, 10:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах спільного проєкту Західноукраїнського національного університету та Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», який реалізовується за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні, у партнерстві з Міністерством закордонних справ України, Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС, 28 травня 2024 року відбудеться круглий стіл «Публічна дипломатія в дії: інституційний досвід країн світу та України» у рамках спеціальної короткострокової програми «Публічна дипломатія як інструмент м’якої сили держави».

Співорганізаторами круглого столу є кафедра міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім Б. Д. Гаврилишина.

Панельна дискусія проходитиме у тренінг-студії «Дипломатична резиденція Почесного Консульства Республіки Хорватія» класичного університету Тернополя.

У дискусії буде братимуть участь викладачі, аспіранти та студенти ЗУНУ. Під час заходу присутні поділяться своїми успішними кейсами публічної дипломатії.



1716794252.pdf
Завантажити Переглянути онлайн