» » І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Дата: 27-05-2024, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

 На розгляд конкурсної комісії надійшло 10  наукових робіт студентів з різних тематичних напрямів спеціалізації «Фінанси і кредит». За результатами оцінювання поданих наукових робіт конкурсною комісією було визначено переможців першого туру.

Перше місце здобула робота студентки групи ФФ-31 Богдани Боратинської на тему «Особливості фінансової політики України в умовах воєнного стану»  (науковий керівник – д.е.н., проф. кафедри фінансів ім.С. І. Юрія Зоряна Лободіна).

Друге місце у першому турі конкурсу посіла робота студентки групи ФФ-31 Дарії Надеіної на тему «Доходи місцевих бюджетів України: особливості формування в умовах війни та проблеми забезпечення» (науковий керівник – д.е.н., проф. кафедри фінансів ім.С. І. Юрія Зоряна Лободіна).

Третє місце конкурсна комісія присудила роботі студентів групи СЗ-22 Олександрі Шаланкевич та Віолетті Боднарчук на тему «Нарахування соціальних субсидій в Україні» (науковий керівник – к.е.н., доцент, доцент кафедри прикладної математики Руслана Руська).

Вітаємо переможців та їх керівників із значними здобутками та бажаємо їм подальших наукових злетів!