Марафон відповідальності

Дата: 28-05-2024, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина разом із викладачами, адміністрацією та представниками Острівця Прогресильності ЗУНУ долучилися до Марафону відповідальності – ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина.

Гаслом марафону цьогоріч стали слова Богдана Гаврилишина: «Все, що я зробив у житті, я починав із мрії». У віці 12 років Богдан Гаврилишин мріяв про дві речі – бути вільною людиною та мандрувати світом. Обидві мрії здавались абсурдом у часі Другої світової війни. Та обидві мрії, як ми знаємо, здійснилися. У межах марафону усі охочі висаджують насіння соняха, читають Декларацію відповідальності людини та сміливо втілюють найзаповітніші мрії для себе, рідних, України.

Студентка 1 курсу Ірина Скрибка розповіла детальніше про цю подію: «Колективу кафедри міжнародних відносин та дипломатії було приємно отримати конверт із насінням соняхів сорту «Богдан Гаврилишин». Після того як всі організаторські моменти були узгоджені, ми мали можливість посадити зерна. Для когось це було вперше, але всі знали, що у будь-якому випадку можна сподіватися на підтримку та допомогу колег.

Насправді, це було неймовірно круто, адже всі були об'єднані та вмотивовані однією ціллю. Після того, як ми висадили соняхи завідувачка кафедри міжнародних відносин та дипломатії Оксана Тулай запропонувала відзняти відео і розповісти про Декларацію відповідальності людини Богдана Гаврилишина. Я дуже щаслива, що змогла взяти участь у цій акції, адже з користю провела свій час!

Дякуємо амбасадору Фонду Родини Богдана Гаврилишина Володимиру Антківу та проректору з питань соціально-економічного розвитку Василю Булавинцю за допомогу та сприяння щодо організації цієї події».