» » Зустріч із Почесним консулом Литовської Республіки у м. Тернопіль

Зустріч із Почесним консулом Литовської Республіки у м. Тернопіль

Дата: 28-05-2024, 21:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулася робоча зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Оксани Десятнюк та Почесного консула Литовської Республіки у м. Тернопіль Ярослава Візняка.

Під час спілкування обговорили перспективи співпраці в освітній та науковій сферах, реалізацію міжнародних проєктів, ініціатив, заходів, організацію зустрічей із фахівцями-практиками, експертами й міжнародними аналітиками.

Почесний консул Литовської Республіки у м. Тернопіль Ярослав Візняк зазначив, що студенти освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина – це молоді, перспективні люди з високим рівнем підготовки, які мають великий потенціал стати лідерами у дипломатії.

Дякуючи пану Ярославу,  Оксана Миронівна сказала: «Наша кооперація – це насамперед спільне виховання фахівців-міжнародників та багатовимірний обмін досвідом. Переконана, що ми створимо майданчик для професійного росту студентів та викладачів, пошуку ефективних методик для освітньої та наукової діяльності, реалізації нових проєктів».