» » Музично-театралізований проєкт «Не здамося нізащо!»

Музично-театралізований проєкт «Не здамося нізащо!»

Дата: 30-05-2024, 14:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбувся музично-театралізований проєкт «Не здамося нізащо!», створений колективом відділу творчої самореалізації та виховання.

Тема війни — складна, болюча, яку важко оминути у сучасних реаліях.

Основою ключових монологів на сцені стали реальні історії військослужбовців, волонтерів, бойових медиків і звичайних українців, спогади і життєві позиції яких не залишили байдужим нікого у залі.

«Наші студенти з великим ентузіазмом долучилися до створення вистави. Вони переконливо та вміло втілили головну ідею, що звучить у назві вистави, талантом, голосом, харизмою розкрили образ своїх героїв», — підкреслила автор сценарію та режисер вистави Алла Бінцаровська.

 

У музичному перфоменсі використано кращі поетичні та пісенні твори часу російсько-української війни.

Також у проєкті взяли участь гурт «Краплинки» та танцювальний колектив «New Jеct» ЗУНУ.

Емоційно, сильно, правдиво, глибоко, гостро, до оголеного нерва —такими словами коментували свої враження від перегляду глядачі.

З ініціативи молоді під час дійства було зібрано кошти на потреби ЗСУ.

Колектив відділу творчої самореалізації та виховання, начальником якого є  Світлана Сорочинська, висловлюють вдячність за підтримку у проведенні заходу ректору ЗУНУ Оксані Десятнюк, а також начальнику Тернопільського зонального відділу ВСП полковнику Віктору Агеєву, директору навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни ЗУНУ полковнику Івану Бугаю, начальнику Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою Вадиму Ластовицькому, начальнику навчально-наукового центру підготовки офіцерів запасу ЗУНУ Володимиру Гукалюку, голові профспілкового комітету працівників ЗУНУ Руслану Бруханському, музичному центру «Бастер», колективам відділу інформації та зв’язків з громадськістю, бібліотеки ім. Л. Каніщенка, видавництва «Економічна думка», експлуатаційно-технічного відділу ЗУНУ.