» » Представники ЗУНУ взяли участь у Дні школи

Представники ЗУНУ взяли участь у Дні школи

Дата: 30-05-2024, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У ТНВК «Загальноосвітня школа - економічний ліцей № 9 імені Івани Блажкевич» відбувся День школи. У заході взяли участь педагоги та випускники минулих років, представники закладів загальної, передвищої і вищої освіти та інших державних, приватних установ м. Тернопіль.

Західноукраїнський національний університет представляли декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Віталіна Куриляк, директор навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ННІНОТ Ольга Лужецька, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Михайло Лучко.

Урочистості розпочалися вшануванням хвилиною мовчання усіх загиблих українських Героїв. Із привітальним словом до гостей та учасників дійства звернулася директор ліцею, заслужений вчитель України Галина Кізілова, яка подякувала усім присутнім за те, що завітали на святковий захід: «Цей день є надзвичайно важливим для нашого закладу, двері якого завжди для вас відкриті, який пишається вашими професійними здобутками, високо цінує співпрацю, а також планує розвиватися і далі».

Зустріч була наповнена низкою творчих виступів у виконанні учнів та вчителів ліцею, цікавими іграми та конкурсами, креативною фотозоною та мініекскурсією навчальними класами і лабораторіями.

Відрадно, що такі традиції плекають у наших школах, адже вони допомагають кожній людині ще більшою мірою шанувати вічні цінності, зокрема наступність поколінь, любов і повагу до рідної альма-матер, а також прагнення примножувати її славу своїми знаннями і працею.

Безсумнівно, що школа завжди була і залишатиметься місцем єднання та реалізації спільного майбутнього колективу навчально-виховного закладу та громади.